Web sitem hk. (1 Viewer)

Joined
Oct 15, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Selam beyler. Öneri diyince direk girdim konunun yeri yanlışsa şimdiden özür dilerim moderator arkadaşlardan.

Geçenlerde kafam attı gidip bi indirme sitesi açtım fakat piyasada düzgün çalışan download scripti bulamadım (bulan link atarsa sevinirim) olanlarda ya hatalı veya lisanslı. Site ya tutmazsa diye paraya kıyıp lisansda almak istemedim açıkcası şuan site wp tabanlı geçici olarak bi blog teması attım.
Velhasıl meseleye gelecek olursak 1.sorum blog scriptiyle indirme sitesi tutarmı ? Gülmeyin beyler :) ciddiyim.

2.soru ne tarzda bi içeriğe yönelmeliyim ? Android - Pc programları - Müzik - Youtube çevirici-indirme aracı. Üniversitede okuyorum ve vaktim çok uğraşabilirim fakat emeklerime deysin istiyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Not:siteyi yazmadım reklam olur diye isteyen olursa özelden yazabilirim.
 
E

El-Cewad

Scriptin ne olduğu onemli değil wp olsa bile çok iyi işler başarabilir sin tabi buda sana kalmış günümüzde birçok büyük firma wp kullanıyor sadece linklerin kırık olmamasına site içeriğinin özgün olmasına dikkat et bence mizük sitesi ve youtube mp3 dönüştürücüden kazanabilirsin
 
Joined
Dec 7, 2016
Credits
50
Rating - 0%
Wp ile yapilabilir ama WP deki problem tema destegi cok fazla saglam degil adamin birisi bir tema yapiyor satiyor ama destek almak istediginde baya bir paralar istiyorlar Valla allah kolaylik versin.
 

Users who are viewing this thread

Top