İnstagram Mavi Tik Alma Resimli Anlatım (3 Viewers)

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 8, 2020
Credits
20
Rating - 0%
Dipnot: Instagram “Mavi Tik” için hesabınızın “İşletme Hesabı” olması gerekmektedir.

1. Adım: Hesaba Giriş Yap

Öncelikle Instagram hesabına giriş yapmak gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifre bilginizle hesaba giriş yaptıktan sonra diğer adımları uygulayabilirsiniz.

2. Adım: Ayarlar Sekmesine Tıklayın

Instagram profiline giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki çizgi şeklindeki ikona tıklayıp açılan pencerenin en alt kısmında yer alan Ayarlar sekmesine tıklayıp ayarlar sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.
Screenshot_20200507-031149_Gallery.jpg

3. Adım: Doğrulama İste

Bu adımda Ayarlar sekmesinde yer alan Hesap kategorisinden Doğrulama İste butonuna tıklamak gerekmektedir. İlgili sekmeye tıklandığında karşımıza bir form çıkacak. Burada onaylı hesap başvurusu yapmak için doldurulması gereken daha doğrusu bilgi verilmesi lazım olan birkaç kısım var. Bunlar;

Kullanıcı Adı
Adı Soyadı
Bilinen Ad
Kategori
Kimlik Görseli

Dipnot: Eğer şahıs olarak başvuru yapacaksanız nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet gibi evraklar gerekmektedir. Eğer kurumsal bir başvuru yapıyorsanız vergi levhası, yakın tarihli bir fatura, sözleşme gibi evraklar gerekmektedir. Bu arada kimlik veya evrak gönderirken ad – soyad, resim, doğum / kuruluş tarihi gibi kısımların görünür olmasına dikkat edin. Kimlik / vergi numaranızı isterseniz gizleyebilirsiniz

Screenshot_20200507-031348_Gallery.jpg

💡 Instagram’dan Uyarı

Instagram Mavi Tik (Onaylı Hesap – Doğrulanmış Hesap) başvurusunu istisnasız herkes yapabilmektedir. Ancak bu durum herkesin sonuç alabileceği anlamına gelmiyor. Instagram bu konuda şöyle bir uyarı yapıyor:

“Doğrulanmış rozeti önemli tanınmış bir kişinin, ünlünün, global markanın veya varlığın gerçek hesabı olduğunu belirtmek için Instagram hesabının adının yanında görünen bir onay işaretidir. Bir doğrulama talebi göndermek, hesabının doğrulacağını garanti etmez.”

Mavi Tik Almayı Kolaylaştıran Faktörler

Instagram yönetimi “Mavi Tik” konusunda herhangi bir garanti vermiyor. Tüm adımları doğru bir şekilde uygulasanız bile Mavi Tik (Onaylı Hesap) talebiniz onaylanmayabilir. Peki Mavi Tik almayı kolaylaştıran başka faktörler var mı? Evet. Basit ama sabır gerektiren bir süreç gerekiyor.

İşte mavi tik almayı kolaylaştıran faktörler;

Instagram hesabınızı diğer sosyal ağlarla bağlayın (Facebook, Twitter vb.)Instagram’da düzenli ve özgün içerik paylaşın.Spam olarak algılanacak davranışlar sergilemeyin. (Rastgele ve seri bir şekilde; takip etmek veya takibi bırakmak, like etmek, yorum yapmak, dm göndermek vb.)Sahte takipçi satın almayın.Sahte etkileşim satın almayın. (Like, yorum, dm, görüntülenme, izlenme vb.)Takipçilerin ve etkileşimin organik artmasını sağlayacak aksiyonlar geliştirin. (Özgün içerik, sponsorlu reklam, influencerlar tarafından tavsiye edilmek)
 
Last edited by a moderator:
D

Deleted member 37446

Sadece nasıl yapıldığını gösterdim yapmadım.
yapmadıysan işe yaradığını nereden biliyorsun ?
Sadece forum kirliliği oluşuyor.
Babam da bilir ayalardan mavi tik formu doldurup göndermesini.
Konu Kilit
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top