Recent content by Switchnesz

  1. S

    WordPress Dork Yazma

    bakalım
  2. S

    Döküman SqL Dork Nasıl Yazılır ? 2021 - Revonzy

    lllıılllıııııllllııııllll
  3. S

    Dorklar konusunda yardımcı olur musunuz?

    Yardımcı olabilecek kimse yok mu? :(
  4. S

    Dorklar konusunda yardımcı olur musunuz?

    Arkadaşlar merhaba ben dün buna benzer bir konu daha açmıştım, fakat bulabildiğim her kaynağı neredeyse okudum. Yine de dorklarla düzgün site bulamıyorum. Düzgün keyword'ler ile sql, bruteforce, admin bypass dorkları üretiyorum ama sql sitelerde panel bulamıyorum ya da olmuyor, bruteforce'dan...
  5. S

    Deface ve Dorklar

    Çok teşekkürler, çok soru sordum fakat başka son bir tavsiyeniz vs var mı deface yolunda bilmemin yaralı olabileceği? Gerçekten sağ olun, ne kadar teşekkür etsem az.
  6. S

    Deface ve Dorklar

    Çok teşekkür ederim. Peki dorklar konusunda ne yapmalıyım, kısa sürede nasıl çok site bulabilir ve index'leyebilirim?
  7. S

    Deface ve Dorklar

    Merhabalar, ben kendimi deface için geliştirmeye çalışıyorum. Dork yazmayı öğrenmek için birsürü konu okudum fakat site bulsam bile panelleri cpanel oluyor, ya da bulamıyorum. Dorklarda nasıl daha iyi olabilirim veya bu yöntemler çok mu eski? Deface için herhangi bir öneriniz var mı?
  8. S

    Bug Bounty Hk.

    Yardımcı olabilecek birileri var mı? Hala yazılım konusunda merak ediyorum.
  9. S

    Bug Bounty Hk.

    Yanıtınız için çok teşekkürler. Peki herhangi bir front-end veya back-end dil öğrenmem gerekli mi? Çünkü JavaScript'in yararlı olabileceğini duydum.
  10. S

    Bug Bounty Hk.

    Merhabalar arkadaşlar, Ben web alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için php öğrenmeye başlamıştım, baya bir mesafe kat ettim fakat php öğrenmenin bug bounty konusunda çok önemli olmadığını öğrendim. Daha sonra JavaScript ve Python hakkında düşündüm. Ben işin temellerini öğrenerek...
Top