Zararlı Backlinkler Nasıl Bulunur? (1 Viewer)

Joined
Dec 27, 2021
Credits
4,821
Zararlı backlinkler SEO ile ilgilenen her web sitesi sahibinin korkulu rüyasıdır.


Web siteleri için SEO çalışmaları yapan herkes çok iyi bilir ki, backlinkler SEO’nun bel kemiğidir. Dolayısıyla yüksek otoriteye sahip backlinkler edinmenin web sitelerinin arama sıralamasını ne derece etkileyebileceği de bir sır değildir.


Backlinklerin SEO için ne kadar önemli olduğunu biliyorsanız bu konuda daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Backlink konusunda uzman olabilmek için çok fazla şey bilmeniz gerekir. Dijital ortamlarda yer alan kaynaklar ve sizler için hazırladığım kılavuzlar sizlere bu noktada yardımcı olabilir.


Backlinkler konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli şey, yararından çok zararı olan backlinkleri tespit edebilmek ve onlardan uzak durabilmektir. Çünkü değeri yüksek bir bağlantı sizlere ne kadar fayda sağlayabiliyorsa, zararlı bir bağlantı da o kadar kötü etki edebilir. Üstelik Google pek çok zararlı bağlantıyı tespit eder ve web sitenizin güvenilir olmadığını varsaymaya başlar.


Yani sizlerin de bu noktada tahmin edebileceği gibi, zararlı bağlantılardan özenli bir şekilde kaçınmak gerekir. Pek çok farklı kaynaktan bu zararlı bağlantıların nasıl reddedileceğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca yazdığım bu yazı da, zararlı backlinkleri bulma ve onlardan kurtulma konusunda sizlere rehberlik edecektir.


Yazının devamı :

https://haberror.com/zararli-backlinkler-nasil-bulunur/
 

Users who are viewing this thread

Top