WordPress Site kurmak: 5 Adımda Web Sitenizi Yapın (Detaylı Anlatım) (1 Viewer)

Joined
Dec 6, 2020
Credits
1,349
Rating - 0%
Son dönemlerde insanlar internet üzerinden gelir etmek için birçok yöntemler deniyorlar. bu konuda internetten para kazanma yöntemlerinden en popülerleri arasından biri olan Blog sitesi kurmak, Web sayfası kurmak, WordPress Site Kurmak gibi sorularınıza cevaplar vereceğiz.

Blog Sitesi Kurmak, Web Sayfası Kurmak, WordPress Site kurmak

İlk olarak internet üzerinden para kazanmak emek gerektiren yöntemlerden biridir. İnternet üzerinde kolay para kazanmak yoktur her türlü yöntemde emek harcamak gereklidir. Bu konuda sizlere WordPress sitesi kurmak, Web sitesi kurmak, Blog Sitesi Kurmak gibi sorularınızı yanıtlayacağım.

Ücretsiz Web Sitesi Kurabilir Miyim?

Ücretsiz bir şekilde web sitesi kurabilirsiniz, fakat ücret ödemeden sayfanızı geliştirmeniz çok zor olur. WordPress sitesi kurmak için belirli bir miktarda para kaybetmek zorundasınız.

Nasıl Para Kazanabilirim?

Web siteniz üzerinden para kazanmak için gerekli şartları uygulamanız gereklidir. Web siteniz üzerinden reklamlar ile para kazanabilirsiniz, ürün satabilirsiniz, tanıtımlar ile kazanabilirsiniz. Bu konularda WordPress, sistemleri ile sizlere çok iyi bir deneyim sunuyor.

Wordpress Site Kurmak, WordPress

WordPress Sitemi Nasıl Kurabilirim?

WordPress sitesi kurmak
istiyorsanız bu yazımızı okuyarak bilgi alabilirsiniz. Web sitesi kurmak, Blog sitesi kurmak için bu adımları uygulayın;

Adım 1) Herhangi Bir Hosting Edinin​

Web sitenizin altyapısı için en önemli şartlardan biri Hosting edinmektir, birçok web sayfasından Hosting elde edebilirsiniz fakat size önerim hostinger.web.tr adresinden uygun ve güvenilir bir Hosting alabilirsiniz. Bu hostingerin en iyi yönlerinden biri web sitenize güvenlik tabanı vermesidir bu sitenize güvenilirlik sağlar.

Adım 2) Web Sitenize Domain Alın​

Bu adımı hostinger üzerinde “WordPress Başlangıç” paketini alanlar uygulamayabilirler. Eğer hosting altyapınızda domain yoksa WordPress sitesinden domain alabilirsiniz. Domain sitenizi özelleştirmek ve markalaşmanız için en önemli özelliklerden biridir WordPress sitenizde eğer domain almadıysanız siteniz siteadı.wordpress.com olarak gözükür aldıktan sonra siteniz.com olarak gösterir.



Adım 3) Temanızı Özelleştirin​

WordPress sitenizi kurdunuz, artık temanızı özelleştirebilirsiniz. İlk olarak web sitenizin Admin paneline ulaşın çıkan sekmelerde “Görünüm” sekmesine tıklayın. Çıkan sekmede ” Yeni Tema Ekle” sekmesine tıklayın ardından karşınıza çıkan temalardan beğendiğinizi seçin ve etkinleştirin. Özelleştir düğmesine basarak temanızı özelleştirebilirsiniz.



Adım 4) SEO Uyumlu Makaleler Yazın​

Admin panelinizin “Yazılar” sekmesinden yeni bir makale oluşturun. Makalenizde SEO uyumlu içerikler yazarak etkileşimlerinizi arttırın. Etkileşimlerinizi arttırdıkça kullanıcı sayınız artar bu sayede reklamlar alabilirsiniz.



Adım 5) Etkileşimlerinizi Arttırın​

Sosyal medya platformlarından web sitenizi yayınlayarak etkileşimlerinizi arttırın. Arttırdığınız etkileşimlerle reklamlı içerik üretin veya satış yaprak gelir elde edin.



Diğer konularımıza göz atmak isterseniz Tekno Molog sayfamıza göz atabilirsiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top