Whatsapp Kapatma Güncel Method %100 (1 Viewer)

Joined
Jun 21, 2020
Credits
511
Rating - 0%
Öncelikle merhabalar,konu daha önce forumda açıldıysa kusuruma bakmayın,bugün sizlere karşı tarafın whatsappını devre dışı bırakmayı göstereceğim,hemen başlayalım.

1-Öncelikle bir gmail hesabına sahip olmanız gerekiyor,eğer yoksa google'ye "Gmail Kur" diyerek en üstteki siteden kurabilirsiniz.
2-Şimdi programları hazırlamamız lazım,telefonumuza paralel space indirip hazırda tutuyoruz.
3-Herşey tamam,şimdi gmaili açıyoruz ve [email protected] bu gmaile mail atacağız.
4-bütün kilit nokta bu adımda bahanede,sosyal mühendisliğinize kalmış şu şekilde yapıcaz,Örnek:Merhabalar Whatsapp ekibi,dün gece telefonumu denize düşürdüm ve yeni telefon alacağım,whatsapp'ımın devre dışı bırakılmasını talep ederim +Ülke kodu numara.
5-Adım Yazdığınız bahanenin sonuna bakın burası çok önemli,ülke koduyla beraber yazıyorsunuz numarayı +90 gibi.
6-Maili attıktan sonra tek sıra beklemek ve paralel space'yi hazırda tutmakta,Whatsapp'tan bir mail gelicek,hesabınız devre dışı bırakıldı ile başlayan,bu mail geldiği gibi Paralel Space'yi açıyoruz ve whatsappı klonluyoruz,numarayı yazıp yanlış kodlar giriyoruz 1 dakika sonra tekrar dene,5 dakika sonra tekrar dene,ve en sonunda 12 saat sonra tekrar dene diyecektir,12 saat sonra şahıstan önce girip yine yanlış kod yazarsanız numara yasaklanıcaktır,teşekkürler.
 

Aaa

Joined
Jul 11, 2020
Credits
2
Rating - 0%
Fatura veya kontrat istiyorlar gönderince de cevap gelmiyor 3-4 gündür cevap vermediler fatura gönderildikten sonra çözümünü bilen var mı ?
 

Users who are viewing this thread

Top