Öneri TÜM ÜYELERİMİZE - ÖNERİ - İSTEK - ŞİKAYET (1 Viewer)

Joined
Aug 11, 2020
Credits
3,351
Rating - 100%
Bence kuralları ıbiraz esnetmeliyiz konu paylaşımı konusunda.Ve çeşitlilik olmasını sağlamalıyız.Özellikle en çok non turkish bölümünün gelişmesi gerektiğini düşünüyorum.Hep bilindik ve aynı konuları görüyorum.Uzun zamandır çeşitlilik yok 10 elmanın arasına 1 armut atılıyor sadece.Bu yüzden de kısır kalıyor içerik.Ek olarak Yıllarını gelişmeye harcamış kişilerin elindekii bilgileri paylaştığı , yönetim kadrosununda tecrübelerini paylaştığı öğretici içerikler gelebilir.Böylelikle bir adım daha ileriye gitmiş oluruz.
 
Joined
Apr 22, 2021
Credits
7,894
Rating - 0%
1- Foruma yeni bir adminin alınması gerektiğini düşünüyorum.

2-Coinle vip olma fiyatı arttırılabilir.

3-Bir coinli konu açıldı ve çöpe taşındı, konunun çöpe taşınana kadar kazandığı coin silinsin.

4-Chatin iyice anas* sikildi abi buna çare bulabikir miyiz bilmiyorum

5-Gezgin üyeler ticaret konusunda uyarılmasına rağmen hala chate gelip şu hesap kapatılır, bu hesap çalınır gibi şeyler söylüyorlar. Bunun cezası ban olmalıdır.

6- Neredeyse her üyede tik var ( mavi tik alma koşulları daha da zorlaştırılmalı).

7- Üyeler ve adminler arasında ufak turnuvalar düzenlenebilir.

8- Eski konuların açılıması çok can sıkmaya başladı + clickbait yapıyorlar. Özelikle gezginler.

9-Gezginler sürekli eski konuları ctrl+c ctrl+v yapıp hit kasıyolar bunun önünede geçilmesi gerekiyor
resmen içimden geçen şeyleri döktün bende bunları yazcaktm gelen giden başlık değiştirip aynı içeriği atıyor gezginlerde
 
Joined
Jul 29, 2020
Credits
3,652
Rating - 100%
@Nobody @Mectruy Hocam Legend Ve Coder İstiyorum Sadece Bana Ait Scriptler Var Ve Forumda Bir Çok Konu Paylaştım Script İnstgram Script Telif Mavi Tik Ve Foruma Daha Fazla Katkısı Bulanan Script Paylaşmak İstiyorum
 
Joined
May 4, 2020
Credits
824
Rating - 0%
Arkadaşlar bildiğiniz üzere BAN AFFI çıkardım ve bunun yanında spyhackerz.org 'da gördüğünüz eksiklikleri yazmanızı istiyorum, ama gerçekten ihtiyaç olan şeyleri yazmanızı istiyorum, forum kalitesini daha yükseltecek şeylerden bahsediyorum.

Önerilerinizi isteklerinizi bekliyorum konu altına.
site bazı günlerde veya bazı zamanlarda yavaş oluyor bundan başka da site zaten harika süper ortam
 
Joined
Jan 11, 2021
Credits
1,864
Rating - 0%
1- Dm Basacak Adam aranır tarzı konular biraz kaba geliyor.(Bunun yerine daha farklı bir şekilde hitap edilebilir veyahut ortak aradığınızı yardıma ihtiyacınız olduğunu belirtebilirsiniz) ve bunun yanında bu çocuklar dm bastırıp haklarını vermiyorlar kullanıp atıyorlar insanları çok defa denk geldim.

2-Chat gezginlere tamamen kapatılmalı çünkü yeni gelen birisi az konu açıp chatte yok şu hesap açılır kapatılır pm mesajları atıyor ref kef yok adamda forum kurallarını bilmeyenler ise paralarından oluyorlar ve çok küfür dönüyor gereksiz yere

3-Konu Açmak istediğimizde eğer yeni birisi ise başta çok zorluk çekiyor ve genellikle yanlış katagoride açıyor buda adminlere gereksiz iş yükü demektir.
En azından şöyle birşey eklenebilir.
Konu aç kısmına geldik ve bir arama butonu hangi katagoride konu açmak istediğimizi ordan daha rahat bulabiliriz.

4-Artık o kadar çok eski method ve arşiv konusu açılıyor ki forumda ilerleyemiyoruz genel olarak şahsen bu durum canımı sıkmadı değil bir konuya like ve yorum yapınca orada çıkacak konuya bakıyorum başlıklar farklı anlatım yine yine aynı buna birşeyler yapılmalı.

5-Adminlerle konuşma fırsatım oldu @Al Simmons başta olmak üzere bir çoğunuza emeğinizden ve sabrınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Forum gelişebilecekse öneri verebilirim elimden geldiği kadar @Mectruy

İyi Çalışmalar...
 
Joined
Apr 26, 2021
Credits
42
Rating - 0%
Arkadaşlar bildiğiniz üzere BAN AFFI çıkardım ve bunun yanında spyhackerz.org 'da gördüğünüz eksiklikleri yazmanızı istiyorum, ama gerçekten ihtiyaç olan şeyleri yazmanızı istiyorum, forum kalitesini daha yükseltecek şeylerden bahsediyorum.

Önerilerinizi isteklerinizi bekliyorum konu altına.
Birazcık mutluluk istiyorum :')... Ama Level 2 olsam da fena olmazdı xd
 
Joined
Feb 24, 2021
Credits
845
Rating - 100%
1- Hala ingilizce yazan şeyler var onlar türkçe yapılsın. ( Mavi tikin üstüne gidince verified member yazıyor vs.)

2- Legend rankına yorum yapmadan görme özelliği gelsin. Hide bypass

3- Yelloz rankı kaldırılsın. Forumda herkes eşit. Kadın erkek eşitliği var. Bir insanın dişi olması onun daha özel bir üye olduğu manasına gelmiyor. Zaten hiçbir ekstra özelliği de yok sadece dişi olduğunu belirtiyor. Forumda kadın erkek ayırımı yapılmaması kanaatindeyim.

4- Herkesin her konuya sadece 1 yorum atma özelliği olsun. Diğer konularda ilgi görür ve boş yorum kasılmaz. Böylelikle hem herkes kolay kolay rütbe atlayamaz ( siz de her 3 ayda bir yeni rütbe getirmek zorunda kalmazsınız ) hem diğer konular ilgi görür...

5- Her kategoriye uygun moderatörler olmalı. Tamam çok kategori var lakin en az 4-5 mod alımı yapılmalı. Bu modlara sadece kategoride konu düzenleme, taşıma yetkisi verilmeli. Üye banlama, çetten ban atma yetkileri verilmemeli. Böylelikle gereksiz konular çöpe, yanlış konular doğru kategoriye, forum biraz düzene girer.

6- Ekstra adminler alınmalı. Aktif adminler insan usta haliyle her zaman aktif olamayabiliyor. Rose zaten foruma az giriyor, All Simmons roseden fazla girse de orta derecede aktif. Nob ve Mec owner olduğu için pek ilgilenmiyor zaten ona da gerek yok çee Diğer 2 Admincağız ne yapsın? Ek admin alımı yapılmalı ki üyelerin isteklerine yetişilsin. Alım yapılırken de boş konu açarak, rütbe atlayarak kendini bir sik sanan, sürekli herkese sataşan, herkese özellikle kızlara ve yöneticilere yalakalık yapan desorer gibi ibneler alınmamalı. Alınırsa vay forumun haline iki günde anasını sikerler...

7- Admin alınmazsa güvendiğiniz 2 kişiye sürekli çette aktif olan 2 kişiye ( desorer gibi ibneler hariç o işsiz diye sürekli çette ) ban yetkisi verilsin. Yemin ederim çok oluyor öyle olaylar ve nedense hep adminlar aktif olmadığında oluyor böyle olaylar çee 2 yıldır forumdayım hiç ban yemeyen ben bir orospu evladı gezgin yüzünden 3 gün ban yedim aq. Bende çetten ban yetkisi olsa o puştu ne güzel banlayacaktım siktir olup gidecekti. Ya da başkasında olsa o gezgini banlayacaktı ne güzel. Benim gibi durumdan muzdarip olan kişi @RaT ' tır. Benim ve diğer üyelerin yaşadığını bu adam da 2-3 kez yaşadı. Çette ban yetkisi olan ekstra 2 gizli kişiye ihtiyaç var...

8- Rütbe alımı istediğiniz kadar zorlaştırılsın. İnstagram gibi boş konulara sınır getirilmedikçe herkes 1-2 haftada 20-30K like olur bunların örnekleri çok isterseniz 5 kişi de sayarım bu sayede hemen rütbe atlayan kişilere. Likede sınır getiremiyorsunuz bari yorumda getirin ki rütbe alımı zorlaşsın. Bu da yine bizi 4. maddeye atıyor.

9- Forumda son zamanlarda cıvıklık var, çoluk çocukla dolmuşluk, çocuksu hareketler var. Yönetimin biraz daha sert olması kanaatindeyim. Fazla yüz verince çoğu şımarıyor. Bu forumda şımarıkların işi yok. Çete ne zaman gelsem doğru düzgün bir konuşma yok. Ya insta, ya ana bacı sövme ya da başka bir şey. Demek istiyorum ki çetten veya forumdan banlanan kişilere sert cezalar verilmeli. Küfüre de biraz sınır getirilmeli usta. Sınırı aşanlar banlanıyor zaten ( benim gibi ) ama son zamanlarda cidden sürekli bir sövüş var, bir artistlik var, bir ego var. Sanaldan kime ego kasıyorlar orası da ayrı bir çocukluk.

10- Çoğu kişinin rütbesi tekrardan düzeltilmeli. Gerekirse supremeler, emektarlar, legendler, masterlar majora veya gezginliğie kadar çekilmeli. Çoğu yüksek rütbeli kişilere bakıyorum ya birbirlerine meydan okuyorlar, ya sövüyorlar, ya da başka bir şey. Milletin iyi şeyler öğrenmesi lazım bu rütbelilerden lakin bazıları çocuk çocuk hareketler yapabiliyor. Biraz ağırlıkları olacağına rütbe atladıkça hafifliyorlar. Bu yüzden 100K üyenin de değil aktif olarak forumda olan kişilerin rütbelerinin düzeltilmesini isterdim. Ben de dahilim buna.
hepsini okumadım ama 7. metindeki kişi ben olabilirim :d
 

HellShell 

https://t.me/onlyifsaguncell
Joined
Sep 21, 2020
Credits
8,386
Rating - 0%
Arkadaşlar bildiğiniz üzere BAN AFFI çıkardım ve bunun yanında spyhackerz.org 'da gördüğünüz eksiklikleri yazmanızı istiyorum, ama gerçekten ihtiyaç olan şeyleri yazmanızı istiyorum, forum kalitesini daha yükseltecek şeylerden bahsediyorum.

Önerilerinizi isteklerinizi bekliyorum konu altına.
Emektar ile Superme arasına bir rank koymanız teşvik açısından iyi olabilir.
 
Joined
Sep 5, 2018
Credits
82
Rating - 0%
Öncelikle Burada Yeni Kayıt olan Üyeler Her Konuyu Göremesin Hatta Belli Bir süre Üyelik Alımları Durdurulmalı İpini Koparan bu forumun Ekmeğini yiyor. Bunun Haricinde Gelene Geçene Rank Rütbe Verilmemeli. Konu Çalıpta Eski Konuyu Paylaşan Gezgin üyeler Derhal Banlanılmalı. Forumun Kalitesi Yükselmesi Açısından da Forumda Chati Düzeltin lütfen Çok kasıyor ve Çok Gereksiz Büyüklükte. Bunlar Haricinde Konu Platformunda R10 Gibi Bir Platform olursa Çok Daha Kaliteli olur. Spyhackerz Team 2006 Yılından Beri İcraatlerini Faaliyetlerini Sürdürmekte olup 2017 2018 yıllarında Websiteye Geçmiştir Bu kadar uzun Yıllardır Sanalda Olan site Daha Kaliteli Olmalı Diğerlerinden @Mectruy
 

mardnly

Я как черный человек, которого бросила радуга.
Joined
Jun 30, 2020
Credits
1,013
Rating - 0%
Forumun her geçen gün geliştiği göz önünde umarım daha iyi şekilde yönetilir ve geliştirilir emeği geçen herkese teşekkürler
 
Joined
Apr 17, 2021
Credits
14
Rating - 0%
Herkes de gereksiz ranklar var özellikle tik ve legend bunların bir anlamı olmalı ve çoğu insanın gözüne batıyor bu durum umarım bir düzenleme getirilir, onun dışında forumun akışı süper görünmeyen kahramanlar sağolsun🙂
 
Joined
Jun 24, 2020
Credits
3,841
Rating - 0%
Site aşırı ağır olmaya başladı ne kadar hızlı olsa da internetim siteye ağır giriyor
 

Users who are viewing this thread

Top