SSS Top Chatters Nedir? - Chat Message Lideri Nasıl Olurum? (1 Viewer)

Joined
Sep 23, 2020
Credits
28,257
Rating - 0%
Merhaba Sevgilli SpyHackerz Üyeleri,

Bildiğiniz gibi chatbox (General-chit-chat) Kanalı forum içi aktifliği taşıyan, geniş kitleye sahip bir mesajlaşma alanı.

Bu mesajlaşma alanı içerisinde yazdığınız mesajların sayısı not edilir, Sistem mesajlarınızın sayısını hesaplar ve "All Time, Today, Yesterday" şekllinde sıralar.

Peki bu ne işe yarar: Chat üzerinde aktifliğinizi temsil elder, forum içi aktifliğinizin bir sembolüdür. Aynı şekilde Top Chatters lideri olmak gurur vericidir.

Nasıl işler: Chatbox üzerinde bir mesaj yazarsınız, yazdığınız bu mesajı sistem tanımlar ve sıralamaya dahil olursunuz.

Ödülleri: Chatbox Liderlerine kimi zaman Üst Yönetim tarafından VIP üyelik hediye edilmektedir, VIP kazanmak için chatbox üzerinde sıralamaya girerek kendinizi gösterin!

Genel olarak, Chatbox liderleri çoğunlukla forum içinde aktif olan, üyelere yardım eden kişilerdir. Bu yüzden sadece mesajlaşmak yerine aramıza yeni dahil olan üyelere de yardımcı olmanız yararlı olacaktır. Yeni gelen bir üyeyi bilgilendiren ve tavsiyelerde bulunan Top Chatters sıralama sahipleri kendilerini bir adım öteye taşıyor böylelikle.

Kısaca: Top Chatters forum içi aktifliğinizi göstermek için harika bir fırsat, Chatbox üzerinde aktif olarak sizler de bu sıralamaya dahil olabilirsiniz.
Top Chatters Sıralaması ve Topic Liderleri: (Tüm zamanlar, Günlük vb.) https://spyhackerz.org/forum/chat/top-chatters

Tüm Top Chatters alanına girerek kendini gösteren üyelere tebriker, Sorularınızı ve bu konu hakkında yardıma ihtiyacınız var ise PM atabilirsiniz.
 

Users who are viewing this thread

Top