Telegram ile Btc kasma (bot ile kendi kendine) (1 Viewer)

Joined
Dec 3, 2019
Credits
19
Rating - 0%
Arkadaşlar takip ettiğim bir telegram sayfasından buldum bu botu.Kullanan var mı aranızda bilmiyorum ama ref 15 istiyor çekim için.Çekim kanıtı o yüzden atamıyorum.Çekme Min tutarına ulaşım ben.reklam karşılığı btc veriyor.Bunun botunu paylaşıcam sizinle.Sayfayı açık bırakmanız yetiyor arkada.

https://t.me/Bitcoin_Ad_Bot?start=1092917055 refli link
https://t.me/Bitcoin_Ad_Bot refsiz link
Refli linkten giriş yaparsanız sevinirim

Gelelim botun kurulumuna.WEb telegramda bu sayfa açıkken, sayfaya sağ tıklayıp incele deyin.Açılan pencerede console yazan kısma tıklayın.En altta kod yazma yeri olucak oraya altta verdiğim linkteki kodu yapıştırıp entera basın hazır.düzenleme sayfasını kapatabilirsiniz.
15 ref e ulaşırsam çekim ile ilgili kanıtı paylaşırım.Bulduğum sayfaya güveniyorum.Eğer aksi olursada bilgilendirme yaparım
 
Joined
Jan 2, 2021
Credits
16,160
Rating - 0%
sana 30 gün içinde hesabın onaylanacaktır gibisinden bir mesaj atıyor hesabınızı yükseltirseniz paranız direkt yatar gibisinden bir mesaj geliyor çekmeye çalıştığın zaman kısacası boş işler 1 2 tane ödeme yapan var onlarda çok kazandırmaz ama uğraşırsan kazandırır. otomatik link geçme ile alakalı bota kod bulursan iyi kazanırsın.
 

Users who are viewing this thread

Top