Games PlayStation Oyunu Marvel`s Spider Man Bilgisayara Geliyor! (1 Viewer)

Joined
Dec 6, 2020
Credits
1,349
Rating - 0%
Ünlü kurgusal çizgi romanlarının en sevilen karakteri olan Spider-Man`in oyunu Marvel`s Spider-Man ve Miles Morales oyunu bilgisayarlara geliyor. bu haber milyonlarca oyunseveri heyecanlandırdı. Oyun, 12 Ağustos`ta bilgisayar platformlarından çıkacak. Marvel`s Spider Man



12 Ağustosta Marvel`s Spider Man Bilgisayarlara Geliyor!​

Marvel`s Spider-Man Remastered ilk piyasaya Playstation ile yayınlandı. Büyük bir ilgi gören bu oyun yakın zamanda oyun kategorisinde trend haline geldi. Bilgisayarlara gelmesi beklenen bu oyun yakın zamanda geleceğini duyurdu. God of War, Days Gone, Horizon zero Dawn gibi PlayStation`a özel olarak çıkan oyunlara şimdi de Marvel`s Spider Man Remastered, 12 Ağustos 2022`de Steam ve Epic Games`e çıkış yapacak. Ayrıca oyunun 3 farklı hikaye DLC`si oyuna dahil olacak.

Spider-man remastered

MARVEL`S SPİDER-MAN:MILES MORALES​

Oyunseverler için tek güzel haber bu değil, Marvel`s Spider-Man: Miles Morales duyuruldu. Ancak oyunun şuan için çıkış tarihi belli değil. Yalnızca tek bilgi sonbahar aylarında çıkacağı açıklandı. Her İki oyunun pc detayları daha sonra açıklanacak. Takipte kalın.

Konunun Devamı Ve Diğer konular için;
https://teknomolog.blogspot.com/2022/06/playstation-.html


Spider-Man Miles Morales
 

Users who are viewing this thread

Top