İnternetten Para Kazanmanın 16 Kesin Yolu Günde 150 $ (Güncel) (1 Viewer)

Joined
Apr 22, 2024
Credits
0
Rating - 0%

[GİZLİ TEŞEKKÜRLER]1. Anketi doldurarak kazanın[/HIDETHANKS]​

[GİZLİ TEŞEKKÜRLER]
Birçok web sitesi anketlerine katılmadığınız karşılığında para teklif edersiniz. Biraz ekstra para kazanmak için bunu yapabilirsiniz.

Anket yapan ürün tercihlerinizi ve satın alma performansınızı anlamaya çalışıyor. Bu tür verileri toplamak için çevrimiçi anketlere katılmanızı istemiyorsanız. Elbette bunun bedelini ödemeye hazırlarlar.

İşletmeler, anket sonuçlarına dayanarak ürün geliştirme veya reklamcılık açısından derleme seçimler ve tahminler yapabilirler. Aynı zamanda anketlere katılma, internetten para kazanmanın kolay bir yolu.

Anket siteleri sizi paraya boğacak kadar çılgın değiller, ancak sizi anketlere katılmaya ikna etmek için ödül teklifleri veriliyor. Burada asıl olan çok sayıda firmaya kayıt olunacaktır.

Bir firma büyüklüğü ayda 150 TL ödeme yapsa ve 5-6 adet ile sürekli iletişim halinde olsanız, aylık 750 TL hiç fena sayılmaz.

PARA KAZANDIRAN EN GÜVENİLİR ANKET SİTELERİ 2022:

  1. Fikir Pazarı TR » BURADAN kayıt olun.
  2. Anket Pago TR » BURADAN kayıt olun.
  3. MarketAgent TR » BURADAN kayıt olun.
  4. Myiyo TR » BURADAN kayıt olun.
ayrıntılı bilgi için» Anket Doldurarak Para Kazanma Siteleri (Ödeme Kanıtlı)

2. Sosyal medyayı kullanın​

Mesele şu ki, insanlar sadece aşırı derecede güzel ya da bir konuda yetenekli oldukları için sosyal medyadan kazanç sağlıyor.

Buna ilişkin bir iş gibi ortaya çıkıyor, başarılı olma gösterileri katlanarak artacaktır. Evet, biraz zaman alacak ama kesinlikle yapılabilir.

Sosyal medyadan gelir elde edilen çok emeğin ortaya çıkması kesin. Ancak harika içerikleri oluşturur ve doğru izlerseniz, para peşine düşülür.

» Sosyal Medyadan Nasıl Para Kazanılır? 2022

Sosyal medyadan kazanmak için kullanabileceğin platformlar:​

Youtube​

Şimdi, Youtube kanalınızı açmak için mükemmel bir zaman. Youtube size kendinizi ifade etme özgürlüğü verir. İstediğiniz herhangi bir şey hakkında videolar oluşturun ve insanlar beğenirse kanalınız yavaş yavaş büyüyecektir.

Kanalınızın saygın bir takipçisi varsa, youtube reklamları ve sponsorları aracılığıyla çok para kazanabileceksiniz.

Ve tam zamanlı bir kariyere dönüşebilecek şeylerden biri. Yüzlerce kişi normal işlerinden ayrıldı ve şu anda tam zamanlı bir YouTuber olarak çalışıyor.

Kim bilir, belki kanalınız viral olur ve siz farkına bile varmadan videolarınız YouTube’da trend olur.

» YouTube’dan Para Kazanmak 2022 – Nasıl Kazanılır?

Instagram​

Birçok marka, reklam yayınlamak için kendi sektörlerine yakın Instagram fenomenlerini arar.

Bu işin püf noktası tam olarak popüler olmakla alakalı olduğu için ”insanları nasıl etkilerim” diye düşünmeye başlasanız iyi olur.

Ne kadar kazanırım? Bu, peşinize takılan kitlenin ne kadar büyük olduğuna ve uyguladığınız stratejiye bağlı olduğu için kesin bir rakam vermek yanlış olur.

Fakat bol sıfırlı aktif takipçi kitlesi olanlar aylık 500.000’den fazla kazanıyor.

» İnstagram’dan Para Kazanmak 2022: A’dan Z’ye Rehber

Facebook​

Facebook, insanların istilasına maruz kaldığı müddetçe her zaman kazanç fırsatları sunacaktır. Facebook sayfaları insanları bir araya toplamak için ideal alanlardır.

Tatmin edici sayıda beğeni almış olan sayfalar satış ortaklığı amaçlı kullanılabilir, sponsor gönderi yayımlayabilir veya doğrudan satılabilir.

Popüler bir fan sayfası her zaman nakit para demektir.

» Facebook’tan Para Kazanmak 2022: Kesin Çözüm

Twitch​

Tek ihtiyacısınız bir oyun, bir Twitch kanalı ve insanları izlemeye yönlendiren bir kişiliktir.

Twitch’i hiç duymadıysanız, temelde oyuncular için en büyük canlı yayın platformudur; burada herkes oynadıkları oyunları canlı yayınlamaya başlayabilir ve farklı taktiklerle para kazanmaya başlayabilir.

Oyun oynamaktan keyif alıyorsanız, bu gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yaparak para kazanmanın o kadar kolay bir yoludur ki, kesinlikle denemeye değer.

» Twitch’ten Para Kazanma Yolları 2022 (Nasıl Kazanılır?)

Pinterest​

Pinterest, her ne kadar ülkemizde fazla ilgi görmüyor olsa bile para kazanmak için elverişli bir platform. 450 milyondan fazla kullanıcısı var ve şaşırtıcı bir şekilde bunların %80’lik kısmı bayandır.

Pinterest, tıpkı İnstagram gibi görsel paylaşıma dayalı sosyal ağlardan biri olmasına rağmen biraz daha farklı bir yapısı var.

Sosyal medyada mantık hep aynı işler; sizi takip eden bol sıfırlı bir kitle yoksa, para da yoktur. Pinterest üzerinde pano adı verilen kendinize özel sayfalar açıyorsunuz.

Burada belli bir kitleye hitap eden kusursuz görseller paylaşarak takipçi toplamanız gerekiyor.

Hedef aldığınız takipçi sayısına ulaştıktan sonra satış ortaklığı yapabilir, sponsor alabilir veya web sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz.

» 2022’de Pinterest’ten Para Kazanma Yolları (Nasıl Kazanılır?)

Tiktok​

TikTok şu anda dünyanın en hızlı büyüyen sosyal medya platformudur. Ve son raporlar, şirketin 2022’de 1,5 milyar aktif aylık kullanıcıyı aşacağını gösteriyor.

Bu tür hızlı büyüme, platformda takipçi oluşturmak için birçok fırsat olduğu anlamına gelir.

» Tiktok’tan Para Kazanma Yolları 2022 (Nasıl Kazanılır?)

Twitter​

Eğer aktif bir Twitter hesabınız varsa, bunu paraya çevirmek en doğal hakkınız.

Satış ortaklığı yoluyla, sponsorlar ile çalışarak veya farklı stratejiler kullanarak para kazanabilirsiniz.

Şunu özellikle vurgulamak istiyorum; Twitter üzerinden para kazanmak için harcanan emek, diğer sosyal sitelerde daha fazla para ediyor.

Eğer elinizin altında zaten popüler bir Twitter hesabı varsa, bunu değerlendirmek son derece mantıklı, ancak sıfırdan başlayacak olanlar için Facebook ve Instagram çok daha idealdir.

» Twitter’dan Para Kazanmak

3. İçerik yazarı olun​

Yazmakta iyi misin? Cevabınız evet ise, o zaman internetten para kazanmak sizin için kolaydır. Birçok şirket, işletme ve kuruluş iyi içerik yazarları arıyor ve bunları çevrimiçi olarak ararsanız çok sayıda içerik yazma işi bulacaksınız.

Nasıl? İçerik yazarı olmayı düşünebilirsiniz, nispeten kolaydır ve bunu yaparak çok para kazanabilirsiniz.

Şimdi şunu anlayın, en başından bir ton para kazanmayacaksınız. Öncelikle belirli web siteleri için yazmaya odaklanmalı ve bir ilişki oluşturmaya çalışmalısınız. Kaliteli bir içerik yazarı olma vizyonunuz varsa, her zaman en iyi içeriği yazmayı düşünmelisiniz.

Birkaç görevi tamamladığınızda ve portföyünüzü oluşturduktan sonra, birçok yazma işi almaya başlayacak ve çok miktarda para kazanabileceksiniz.

» Makale Yazarak Para Kazanmak: Adım Adım Yol Haritası

4. Blog açın​

Bu, sürdürülebilir kazanç için en iyi seçeneklerden biridir.

Ancak, blog yazmanın sürekli ve düzenli olarak üzerinde çalışmanız gereken bir proje olduğu bilmelisiniz.

Ve blog yazarak ayda 20 bin TL’den fazla para kazanan blog yazarlarından biri olmak istiyorsanız, o zaman çok çalışmanız gerekir.

Blogdan kazanç fikirlerine, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda seçenek var; yine de hatırlanması gereken çok önemli bir şey, birkaç strateji uygulayarak birden fazla gelir akışı oluşturmaya çalışmanız gerektiğidir.

2022’de blog yazarak nasıl para kazanılır?

İşte bazı fikirler:

  • Google Adsense kullanın.
  • Satış ortağı yapın.
  • E-kitaplar, online kurslar gibi dijital ürünler satın.
  • İşletmeler ve blog yazarları için danışmanlık hizmetleri sunun.
  • Sponsorlu içerik yayımlayın.
» Blog Yazarak Para Kazanmak: Nasıl Yapılır, Ne kadar Kazanılır?

5. Satış ortaklığı​

Satış ortaklığı, internet ortamında satılan herhangi bir ürünün reklamını yaparak satışına vesile olmak şartıyla elde edilen kazanç olarak ifade edilebilir.

Bu reklamı size verilen özel bir bağlantı ile yapıyorsunuz. Reklam için, blog, sosyal medya ve Google ads tercih edilebilir. Ben blog üzerinden açıklamaya çalışacağım.

Bu benim internetten para kazanmak için ilk uyguladığım yöntem ve bence pasif gelir elde etmek isteyen herkes için en uygun yöntemdir.

Uygulaması kolay, yatırım neredeyse yok ve gelir potansiyeli çok yüksek. Ek olarak, bir kez monte edildiğinde pratikte bunu unutabilirsiniz; sadece minimum bir bakım gerekli olacaktır.

Satış ortaklığı, ürün önerileri veya analizleri yayımlayacağınız bir blog açmaktan ibarettir. Bu analizlerde ürünlerin satıldığı asıl web sitelerine bağlantılar veriyoruz. Bu bağlantılar yoluyla yapılan her bir satış, size bir miktar komisyon getiriyor.

Bu sistemin gelir potansiyeli seçtiğiniz pazara (ürün kategorisi ne kadar çok satılırsa ve ne kadar pahalıysa, o kadar iyidir) ve aynı zamanda harcadığınız zamana bağlıdır.

Satış ortaklığı ile nasıl para kazanılır?

  • Bir blog sitesi oluşturun.
  • Analizler, karşılaştırmalar ve öneriler yazın.
  • Blog sitenizi tanıtın.
Ve siz uyurken bile çalışan tam otomatik bir projeniz olsun.

Bu sistemle gelir sağlamak nispeten basittir, ancak büyük rakamlar almak istiyorsanız saatlerce çalışmanız gerekecektir.

İyi haber şu ki, ilk çabadan sonra kendinizi ödülleri toplamaya adayabilirsiniz.

» Satış Ortaklığı Nedir, Nasıl Yapılır?

6. Adsense​

Bir konuyla ilgili bir web sayfası açar, okuyucuları çeker ve bir kez orada olduklarında, belirli bir eylemde bulunduklarında para kazanırsınız.

Reklamcılığın en büyük avantajı, para kazanmak için okuyucunun herhangi bir şeyi satın almak zorunda olmayışıdır.

En yaygın olanı okuyucu bir reklamı tıkladığında para kazanmaktır. Aslında bu eylem, dünyadaki en önemli reklam ağının çalışma şeklidir; Google Adsense.

Adsense, kullanım kolaylığı ve reklam veren sayısı sayesinde çok popülerdir. Kolayca kayıt olursunuz ve başvurunuz onaylandıktan sonra küçük bir kod ekleyerek web sitenize reklam koyabilirsiniz.

Adsense odaklı bir para kazama projesi için, belirli bir konuda genel bilgi sağlayan bir blog açmanız tavsiye edilir.

Örneğin, yemek tarifleri, magazin veya finans hakkında bilgi yayınladığınız bir web sayfası oluşturabilirsiniz.

» Adsense ile Para Kazanmak: Nasıl Kazanılır?

7. Fotoğraflarınızı satın​

Fotoğraf çekmede iyi misin? Telefonunuzda veya bilgisayarınızda çok fazla fotoğraf var mı? O zaman bu fotoğrafları satmayı düşünün.

İnternetteki tüm fotoğrafların nereden geldiğini hiç merak ettiniz mi? İşte bu harika bir şey, insanlar çektikleri fotoğrafları satıyorlar. Ve bu tür fotoğraflara ihtiyaç duyan işletmeler onları satın alıyor.

Trendleri ve hangi temalı fotoğrafların en çok sattığını analiz etmeye çalışın ve bu tür fotoğrafları çekmeye çalışın. Bunu yapmak, fotoğraflarınızı hızla satmanıza ve biraz para kazanmanıza olanak tanır.

» Fotoğraf Satmak İçin En İyi 11 Uygulama

8. Online kurs oluşturun​

E-öğrenme pazar büyüklüğünün 2026 yılına kadar 370 milyar doları aşmasının beklendiğini biliyor muydunuz?

Evet, çok büyük bir sektör. Ve buna katılabilirsin.

Kurslar herhangi bir şey hakkında olabilir, örneğin fotoğrafçılık, yemek yapmak, SEO, web tasarımı veya kendini geliştirme hakkında bir kurs oluşturabilirsiniz.

Bir kurs oluşturmanın en büyük avantajı, bir pasif gelir akışı yaratmasıdır. Siz uyuyor olsanız bile kursunuz her satıldığında kazanç sağlarsınız.

9. Etsy’de el işi ürünler satın​

Etsy, özel el yapımı eserlerini satmak isteyen herkes için en popüler pazar yeridir. Bunu tıpkı N11 gibi düşünün, fakat burada sadece el yapımı veya vintage ürünler satılıyor.

Giyim, takı veya mobilya gibi onlarca kategori üzerine el işi ürünler satılan bu platform ve dünya çapında hizmet veriyor.

El işi ve vintage ürünlere ilgi duyanların müdavimi olduğu Etsy, sizi zor bulunan potansiyel müşteriler ile buluşturmak için harika bir yerdir.

» Etsy’de Satış Yapmak – Etsy Mağazası Nasıl Açılır?

10. 99designs​

Hangi kariyere sahip olursanız olun veya hangi uzaktan işi yapmayı planlıyorsanız yapın, grafik tasarım, öğrenmeye değer bir beceridir.

99designs, grafik tasarımcılar için özel bir pazar yeridir. En yetenekli tasarımcılar saatte 100 dolar kazanabilir. Daha basit projeler için çok daha az kazanırsınız.

11. Society6​

Society6, sadece benzersiz tasarımların (mobilya, giysi, ev dekoru, duvar sanatı, afiş, telefon kılıfı vb.) satıldığı özel bir pazar yeridir. Platforma kayıt olarak kendinize özel bir dükkan açıyorsunuz.

Daha sonra sahip olduğunuz özel yeteneği kullanarak yaptığınız benzersiz tasarımları buraya ekliyorsunuz.

En güzel tarafı ise, özel tasarım satın almak isteyen milyonlarca ziyaretçisi var. Çünkü platform, tasarım alanında dünya markası olmuş durumda; çok fazla trafik alıyor ve işini iyi yapanlar bol miktarda kazanıyor.

12. Forum sitesi açın​

Forum sitesi açmanın en büyük avantajı, üyelerin sürekli özgün içerik üreterek sizin yerinize çalışmasıdır. Özgün içerik, Google’da zirveye çıkmanın altın anahtarıdır.

Eğer popüler bir foruma sahip olmak istiyorsanız, öncelikle insanların ortak noktalarını araştırın. Böylece onları aynı çatı altında toplayarak para kazanma şansınız olur.

13. Online çeviri yapın​

Birden fazla dil kullanabilir, çevrimiçi çevirerek para kazanabilirsiniz. Birçok web sitesi, belgeleri bir dilden diğerine çevirmek için insanları işe alır.

Bazı insanlar çevrimiçi tercüme ile aynı anda hem geçmeyi hem de dünyada dolaşmayı başarıyorlar. Kulağa rüyası gibi geliyor, değil mi? Ancak, bir dili tercüme edecek kadar iyi bilmek kolay değildir ve iyi bir müşteri tabanı oluşturmak oldukça zaman alır.

Müşteri girişi için Upwork ve Fiverr gibi platformlara kayıt olarak ilan bırakmayı sürdürür.

14. Freelance hizmetler sunun​

Freelance çalışma, her zaman internetten para kazanmanın popüler bir yolu olmuştur ve çok sayıda seçeneğe sahiptir. Farklı özelliklere sahip insanlar için serbest oyunlar sunan çeşitli web siteleri vardır.

Resimler bu platformlarda sunulan ürünler, çeviri, video düzenleme, logo tasarımı veya PowerPoint sunumu sunma gibi basit şeylerdir.

İşlem çok iyi:

  • Potansiyel müşterilerin ile iletişimini geçmenizi sağlayan platformlardan birine kayıt olun,
  • Hizmetinizi yayınlayın ve bir fiyat koyun,
  • İşe almayı bekleyin.
Geliriniz düzenli olarak harcadığınız zaman ve çabaya bağlı olacaktır. Bazı insanlar ayda tam bir maaş, birkaç hatta bin dolar kazanıyor, ancak ekstra gelire ihtiyaç genellikle yeterli olacaktır.

Şu anda en popüler platformlar ve bu nedenle size müşteri getirebilecek en yüksek kapasiteye sahip olanlar:

SadeceON, UzmanKirala, Bionluk: Bol müşteri hacmine sahip bu üç platformda her çeşit freelance işe alım hizmeti veriyor.

Forumlar : R10, Wmaracı, İyinet gibi webmaster forumları serbest çalışanlar için çeşitli iş fırsatları sunuyor.

Upwork: Sadece İngilizce dilinde, ancak ustalaşırsanız sahip olduğunuz müşteri sayısı nedeniyle çok büyük bir potansiyele sahip.

Fiverr: İngilizce dilinde ve hizmet talebinde bulunan birçok müşteri var, ancak fiyatlar biraz düşük.

» Freelance Çalışmak İsteyenler İçin Başlangıç Kılavuzu

15. E-Kitap yazın​

E-kitap yazmayı düşünün, bilginiz varsa ve bir konuda yetenekliyseniz, o zaman bir e-kitap yazın.

Kitap herhangi bir şey hakkında olabilir, örneğin teknoloji, tarih, borsa, yemek pişirme, insanların beğendiği süreç sorun olmaz.

Biraz para kazanmak için iyi bir yol olabilir.

Sorun şu ki, e-kitap yazmak, hızlı para kazanmak için iyi bir seçenek değildir; bir kitap yazmak zaman alır ve çok sayıda takipçiniz yoksa, bir gecede özet kopya satmanız pek mümkün değildir.

Fakat e-Kitap yayıncılığı harika bir pasif gelir kaynağı olabilir.

» E-Kitap Yazarak Para Kazanmak – Nasıl Yazılır, Kime Satılır?

16. Uygulama bileşimi​

Uygulama pazarının çok büyük olması, harika bir uygulama verimiz varsa çok para kazanabilirsiniz, ancak potansiyel o kadar büyük olmanız, doğal olarak çok fazla rekabet var.

Küçük bir projeyi yaklaşık 50,00 dolar yatırımla oluşturabilirsiniz. Diğer bir deyişle, yeterli yatırım gücünüz yoksa uygulama fikrinizi değiştirmek için yatırımcı bulmanız gerekecek.

Genel olarak, profesyonel bir uygulama geliştirmenin maliyeti çok yüksektir, ancak uygulama fikrinizi dönüştürür ne kadar pahalı olursa olsun, kazanç oldukça şaşırtıcı olabilir.

[/GİZLİ TEŞEKKÜRLER]

Ju
 

Users who are viewing this thread

Top