Satım Instafly nedir ? (2 Viewers)

Joined
Jul 19, 2020
Credits
43,826
Rating - 0%
Instafly Programı ile Hedef Kitleyi Sürekli Takip Edin

Hedef kitleyi daha iyi bir şekilde anlatabilmek adına kendimi zor sektörlerden olan ayakkabı sektöründeymiş gibi varsayıp hedef kitleye nasıl ulaşabileceğinizden bahsedeceğim. Ayakkabı sektöründe büyük kuruluşları takip etmeniz sizler için alternatif bir yol olacaktır, büyük kuruluşlar genellikle sahte beğeniye ve takipçiye gerek duymaz ve hedef kitle için reklam verir. Eğer ki büyük bir işletmeyi hedeflediyseniz Instafly programında yer alan özelliklerden olan Kullanıcıyı Takip Edenleri Takip Et özelliğini aktif hale getirebilirsiniz.


Instafly
Programı ile Hedef Kitlenizle Etkileşim Halinde Olun
Hedef kitlenizi takip ettikten sonra aradan 1-2 gün geçmesini bekleyin, takip isteği göndermiş olduğunuz kişi ilk siz takip ettiğinizde illaki profilinizi inceleyecektir. Eğer profilinizdeki ürünlerden herhangi birini almadıysa 1-2 gün sonra yapacağınız beğeniler sonrasında karşı tarafın yine dikkatini çekmiş olacaksınız.
Instafly programında Kullanıcıların Son Gönderilerini Beğen özelliğini aktif hale getiriniz, bu alandan Takip Ettiklerimi Ekle özelliğini kullanarak sizlerin takip etmiş olduğunuz kişileri listeye dahil edebilirsiniz. Bu özelliği genelde ben kullanıcının 1 ve 6 gönderisini beğenerek dikkatini çekmeye çalışıyorum. Bu özelliğin ayarlarını paylaştım; RESİM İÇİN TIKLAYIN.

Göründüğü gibi bir çok özellik var bunlar size yetmezse detaylı anlatım için tıklayın.
 

Users who are viewing this thread

Top