Bir kadının yapabileceği işler... (1 Viewer)

Joined
May 29, 2021
Credits
2,448
Rating - 0%
Selam arkadaşlar öncelikle saçma sapan ve laubali yorum vs yapılmasın lütfen. . Sizlerden fikir almak istiyorum. Öncelikle sorum daha önce satın almış olduğum bir program var. Bununla sınırsız sayıda fake kadın veya erkek profili oluşturabiliyorum. Profilden kasdettiğim şey fotoğraf. Farklı yapay zeka uygulamaları gibi sadece yüz fotoğrafı değil, otururken, spor yaparken, ofiste, plajda aklınıza gelebilecek bir çok lokasyonda. profillerin yaşı esmer, sarışın, siyahi, ortadoğulu vs aklınıza ne gelebilirse seçebiliyorum. Yaş 18- 70 e kadar skala var. Aynı kişiden farklı yerlerde farklı kıyafetlerle farklı ortamlarda sınırsız fotoğraf yaratabiliyorum. Bu fotoğraflar google veya yandex görsellerde copy olarak gösterilmiyor çünkü varolan kişiler değil. Farklı birkaç platformda bir iki kişiye sattım dating uygulamaları veya fake hesap oluşturan kişilere.
Şimdi gelelim soruma, bunu ciddi olarak gelir kaynağı olarak düşünürsem fotoğraf adedi olarak ne kadar bir fiyat belirlemeliyim. Ne tür platformlarda satabilirim. Artı ben kendim de bir kadın olarak bu tarz işler yapan insanlarla nasıl çalışabilirim. Öncelikle belirteyim oluşturulan fotolar nude vs değil en açık kıyafet bikini oluyor. Artı benim de kendim öyle bir şey sunmam mümkün olamaz. Baştan belirteyim ki bu tarz yorum gelecek olursa boşuna birbirimizin vaktini almayalım. Olayın ahlaki ve etik boyutu hakkında da birşey söylemek istemem herkesin yaptığı iş kendini ilgilendirir. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sonuç olarak. Uzun zamandır çalışamadığım için (ekonominin kötü gidişi ve bazı sağlık sorunlarımdan dolayı) biriken ve çok acil yapmam gereken ödemeler olduğu için önerilerinizi bekliyorum.
 
Joined
Aug 6, 2022
Credits
2,539
Rating - 0%
internette becerin neyde varsa Instagram hesabı açıp bir kitle toplayip daha sonrasında satış yapabilirsiniz başka türlü hiç kimseye guvenmeyi. etraf dolandırıcı dolu
 

Users who are viewing this thread

Top