Batuhan Afk adlı üyeden şikayetçiyim. (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Joined
Sep 22, 2020
Credits
605
Rating - 100%
Bahsi geçen üyeden 41 formu ile taklit ile kapatma Methodu satın aldım 60 TL ücret karşılığında.

Arkadaştan aldığım method bana bahsettiği saat 12-2 gece aralığında sabit bir şekilde çalışmamaktadır.

**** haneli y***** mail, F*** VPN ile 41 formunu vurduğumda kapandığını söyleyerek sattı. (methodunun yayılmaması için sansürledim.)

Malesefki, verdiği ülke ve mail, verdiği saatler arasında sabit bir şekilde çalışmıyor. Ülkeler Anlık olarak aktifliği değişiyor ve aynı şekilde maillerinde.

O gece hesap vurmam için verdiği method dahil olmaksızın farklı methodlarla Anlık ülke saatlerini ve maillerini vererek hesap vurmama yardım etmeye calıstı.

Fakat benden ücret aldığı method la bunun bir ilgisi yok. Verdiği method sabit çalışmadığındna dolayı her gece 12 2 arasında Anlık bildiri vermesi gerek yada ücreti - yeni Methodu iade geçmesini talep ediyorum.

Çünkü bana yaptığı savunmada garanti vermedim vb kelimeler kullandı ama verdiği method hiç çalışmadı ayrıyeten verdiği saatler aralığında farklı bir Asya ülkesi sürekli aktif.

Bana Anlık ülke ve mail bildirirken dün gece bu işleminden vazgeçtiği için bana sattığı metodun çalışmadığını esas alarak iademi belirttiğim şekillerde alınmasını istiyorum.


@neyron @SkullZ @Mectruy
 

Attachments

  • IMG_20220810_142031.jpg
    IMG_20220810_142031.jpg
    162.1 KB · Views: 15
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top