Wordpress BricksExtras | Premium Bricks Builder Addon (1 Viewer)

Joined
Jan 16, 2021
Credits
16,935






BricksExtras.png


BricksExtras, erişilebilirlik, esneklik ve Bricks ile oluşturabileceğiniz daha fazla olasılığa odaklanarak büyüyen bir öğe ve özellik kütüphanesidir.

İstediğiniz gibi inşa edin. BricksExtras'ın amacı, Bricks ile yeteneklerinizi genişletmeye ve günlük iş akışınıza gereksiz kısıtlamalar eklemeksizin veya işinize karışmadan yardımcı olmaktır. Dinamik Veri ve Sorgu Döngüleri Bricks'in dinamik veri seçeneklerinden tam anlamıyla yararlanın ve sorgu döngülerini kullanarak öğe içeriğini dinamik olarak doldurun. Esneklik > sınırlı ayarlar Sınırlı sayıda düzen/stil seçmekten kim hoşlanır ki? Bunun yerine öğelerden ihtiyacınız olan işlevselliği alın ve tasarımın tam kontrolünü elde edin. Geliştirici dokümantasyonları Dahili ayarların dışında bir şey tetiklemeniz mi gerekiyor? Kullanabileceğiniz JS etkinlikleri ve fonksiyonları dokümanlarda bulun ve kullanım durumlarını genişletmek için kendi kodunuzda kullanın. Standart Olarak Erişilebilirlik Mümkün olduğunda, öğeler hazır olarak erişilebilir yapılmıştır. Ve elbette, kontrol sahibisiniz ve ihtiyaçlarınıza en iyi uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ön Uç ve Arka Uç Hızı Ön uçte jQuery yok, arka uçta en hızlı performans için VueJS öğeleri. Minimal yapısal CSS. Herhangi bir yerel Bricks öğesinin performansıyla eşleşen "yeni nesil" performansın tadını çıkarın. Destek ve Kapsamlı Dokümanlar Her gün insanların en iyi WordPress sitelerini oluşturmalarına yardımcı oluyoruz. Tüm özelliklerin tam dokümantasyonu, kullanım durumlarını gösteren video eğitimleri (yakında) ve yardıma ihtiyacınız varsa destek bileti hizmeti mevcuttur.

spy.gif
 
Joined
Dec 3, 2020
Credits
434
Merhaba, sizinle Wordpress pluginleri ve kendi işimle alakalı kendimi geliştirmek amaçlı konuşmak istiyorum @ThackingX . PM veya discord : daviedesto
teşekkürler.
 

Users who are viewing this thread

Top