Recent content by oguzhansr40

  1. O

    PHP site script çekme

    Öncelikle selamun aleyküm. Şimdi benim yapmak istediğim bir site var. Hiçbir şekilde JS olsun PHP olsun bilgim yok sadece CSS ve HTML bilgim var. Bildiğim yerleri yaptım ama diğerlerini çekmek lazım biz bunu nasıl hallederiz.
  2. O

    Yardım Algoritma büyüklük sıralaması

    Öncelikle selamun aleyküm. Şimdi bize algoritma öğretiliyor. Ve bir ödev verildi. Yani hoca biraz kötü anlattığından anlamadım. Bundan dolayı da ödevi de anlamadım. Ödevin ne olduğunu size desem siz de bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ödev; X, Y ve Z sayılarının büyüklük sıralamasını...
  3. O

    Webmail nedir

    Sadece tanım olarak yazacağım. Daha detayına inersem anlatamam. İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan veya cihazdan, bir web tarayıcısı aracılığıyla e-posta’nıza erişmenizi sağlayan bir tür e-posta hesabıdır.
  4. O

    Kitap arşivi.

    Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap hastası biriyim. Kitaplarım bitti okuyacak kitap arıyorum ama param olmadığı için alamıyorum. Acaba bana kitap arşivi atar mısınız? Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
  5. O

    x

    Şey şöyle bir şey var. Tamam aldık diyelim. Ama dm attığımızda yetkimizin olmadığı söyleniyor.
  6. O

    Hiçbir şekilde sohbete mesaj yazamıyorum.

    Öncelikle selamun aleyküm. Ben önceden sohbete yazarak konuşabiliyordum. Özelden birileri ile konuşabiliyordum. Şimdi ise böyle bir şeye yetkim olmadığına dair uyarı veriyor. Neden acaba cezam falan mı var?
Top